/ norwegian

GSMBLOG.net tilgjengelig på widsets

GSMBLOG.net er nå tilgjengelig som en widset widget på din telefon. Tilgjengelig både på Norsk og Engelsk. Klikk på linken til venstre for å legge den til din widset kolleksjon, eller for å finne ut mer om widsets.

Forfatterens notis:

Ikke tilgjengelig lenger

Widsets er blitt avviklet, men denne posten forblir av historiske årsaker.

Oppdatering: 27.04.2007

4 timer etter at jeg fikk min widset opp og kjøre og 44 brukere har lastet ned. Jeg er imponert folkens.

Article continues after ad

Oppdatering: 29.04.2007

Og to dager senere har jeg 545 brukere. Jeg er svært fornøyd. Dersom noen har noen tips om hvordan jeg kan forbedre min widset, eller hvordan jeg kan ordne problemet med norske tegn, ta gjerne kontakt.

Foto: Aleks Dorohovich / Unsplash