/ norwegian

Blogg basert på org-mode, emacs, jekyll og git

Jeg glemte å poste dette her før nå. Et par måneder siden fikk jeg endelig en ny "kjapp å poste til" blogg siden det virker som om jeg aldri oppdaterer denne annet enn når jeg skriver guider.

For å gjøre en lang historie kort: Jeg lagde meg en blogg ved hjelp av emacs, org-mode, jekyll og git/gitosis. Resultatet: Når jeg surfer på nettet eller jobber i Emacs er alt jeg behøver å gjøre for å poste et nytt innlegg i bloggen (inkludert adressen til siden jeg er på dersom jeg surfer på nettet) følgende: Trykk en hurtigtastkombinasjon, skriv blogg-innlegget i org-mode tekst-format, lagre det, og trykk en annen hurtigtastkombinasjon.

Article continues after ad

Blogg-innleggene publiseres automagisk på bloggen min (egentlig ikke så veldig magisk - siden jeg vet hva som skjer under panseret). Så stikk innom min nye blogg på blog.vanntett.net

Jeg kommer til å fortsette å poste mine guider i denne bloggen, mens den nye kommer til å brukes til kjappe poster om smarte ideer, nettsteder, måter å gjøre ting på, etc.

Photo by Corinne Kutz / Unsplash