/ norwegian

Ny og forbedret websøk

Nokia har lansert versjon 3.4 av deres mobilsøk applikasjon for symbian 3rd edition. Dersom du har brukt denne applikasjonen tidligere så vet du at den tilbyr yahoo og windows live søk i tillegg til lokal personsøk (gule sider/findexia) og en karttjeneste. Den nye versjonen utvider mulighetene videre med å tilby samme lokale søk funksjonen som jeg pratet om i min forrige post, med et mye mer intuitivt brukergrensesnitt. Dersom du har behov for lokal søk på din telefon er denne oppdateringen vell verdt å få med seg.

Article continues after ad

Start applikasjonen fra telefonens meny.

Velg hvilke elementer du vil søke etter ved å hake av avkryssningsboksene som er tilgjengelige. Skriv inn søkeord(ene) du ønsker å søke etter i tekstboksen nederst. Trykk søk.

Telefonen vil vise deg en liste over alle elementtypene du søkte etter, og hvor mange treff ble funnet i hver kategori

Klikk på elementet du er interessert i og telefonen vil åpne den.

Article continues after ad

Hvordan installere

Det er to ulike matter å installere på

Gå til telefonens programbehandling og avinstaller web søk og alle plug-ins som tilhører websøk. Når dette er gjort starter du last ned applikasjonen, finner web søk applikasjonen på listen og installerer.

og

Bruk last ned liken nedenfor (den vil videresende deg til Nokias side for nedlasting), last ned applikasjonen, og installer den på samme måte som en hvilken som helst applikasjon. Applikasjonen vil automatisk legge seg over den gamle versjonen.

Last ned Nokia Websearch

Foto: Pawel Janiak / Unsplash