/ norwegian

gsmblog på ny CMF and andre nyheter

Jeg har endelig fått gsmblog.net opp og kjørende på en ny CMF. Det er en stor lettelse å endelig bli kvitt ubrukelige Joomla som nettstedet tidligere kjørte på. Det nye nettstedet har vært oppe i litt over en uke, og hittil ser det ikke ut som det ikke har oppstått noen store problemer.

Jeg har fortsatt en god del småplukk igjen, særlig på den norske versjonen av nettstedet. Uheldigvis har jeg vært slått ut med feber et par dager så jeg har rimelig mye å gjøre nå framover. (Jeg kan ikke fatte og begripe hvordan folk kan kjede seg til de grader at de blir pøbler som driver med hærverk. Kjedsommelighet finnes ikke i mitt vokabular. Om jeg levde omtrent hundre liv, så kanskje jeg ville kommet så langt at jeg nådde å kjede meg, men slik som ting er nå har jeg rett og slett ikke tid til slikt). Uheldigvis lesses jeg nå ned i 404-feil. Det ser ut som om Joomla inkluderte omtrent en million tilgangspunkt for hver eneste artikkel (slem Joomla). Forhåpentligvis blir ting bedre etterhvert som jeg får lagt til flere redirects.

Article continues after ad

Jeg har også startet på jobben å skrive om all programvaren jeg har skrevet hittil i mastergraden min. Jeg hadde en briljant idé om en måte å gjøre ting mye enklere i fremtiden (skulle ønske jeg kom på den idéen for et halvt års tid siden), så jeg tilbringer nok store deler av sommerferien i programmeringsmodus. Jeg kommer nok etterhvert til å trenge hjelp til innsamling av data, så dersom du har en Neo Freerunner eller en Symbian 3rd edition telefon med intern eller ekstern GPS og har lyst å hjelpe til, send meg en melding.

Jeg har også gode personlige nyheter. Jeg har blitt freelance skribent for hardware.no og skriver kanskje en artikkel i ny og ne for amobil.no. For min del er dette svært gode nyheter da jeg er i et punkt i livet hvor jeg ønsker å skrive og bruke språk mest mulig. Uheldigvis betyr det at jeg får enda mindre tid å blogge fremover.

Uansett. Kos deg med det nye gsmblog.net og send meg gjerne en melding dersom du kommer over feil eller andre problemer på nettstedet.

Photo by Mike Tinnion / Unsplash