/ norwegian

Neo Freerunner - mitt nye leketøy

I går mottok jeg en Neo Freerunner i posten. Jeg har brukt litt tid på å installere siste OpenMoko og også siste QT Extended. Så forhåpentligvis vil jeg snart begynne å skrive både programvare og guider til Freerunneren.

Ellers så er jeg endelig ferdig med eksamen for semesteret, så jeg håper at jeg etterhvert får litt tid å gjøre alt det jeg hadde tenkt å gjøre, men ikke har fått gjort. Dessuten har min mythtv pvr, X10 kontrollerende, nerdeprosjektpc kræsjet tidligere i høst, så jeg driver å re-installerer og legger til litt kule funksjoner. Jeg poster sikkert litt guider etterhvert. (PS. Dersom noen har tips på hvordan man kan få WOL til å fungere i Ubuntu 8.10 blir jeg glad. Det fungerte i 8.04, men ikke 8.10)

Article continues after ad

Og en ting til. En av oppgavene jeg jobbet på i høst var å lage et bedre konfigurasjonsprogram til OpenBox. Forhåpentligvis får jeg tid å gjøre det ferdig også etterhvert.

Jeg har lagd en kombinert norsk-engelsk ordbok for QT Extended. Dersom noen av dere har behov for den kan den lastes ned her.

Photo by Ben Blennerhassett / Unsplash