/ norwegian

Quickmark atter en gang

Det har ikke vært særlig mye aktivitet her I det siste. Jeg var på ferie en måned i sommer, og har vært svært opptatt i etterkant. Jeg jobber for øvrig med et par bra artikler som jeg kommer til å poste her, så om en kort stund burde det være noen svært bra oppdateringer tilgjengelig. Dette er forøvrig en kort oppdatering på hva som har skjedd hos quickmark. For det første så fungerer ikke quickmark.biz nettsiden lenger. Jeg har endret adressen i artiklene til å peke på den nye nettsiden

Article continues after ad

For det andre har quickmark lansert nye nettsider som er mye enklere å navigere og bruke. Strekkodegeneratoren er mye bedre enn den forrige versjonen, og støtter fortsatt alle formater og funksjoner som den forrige. Sjekk det ut.

Sist men ikke minst har quickmark lansert en beta versjon av noe som heter quickmark for webcam. Så vidt jeg vet er dette i bunn og grunn quickmark applikasjonen som kan kjøres på en PC, og skanne strekkoder via et webkamera. Dette er bra nyheter, og gjør quickmarks produktportefølje enda mer komplett. Jeg har ikke hatt tid å teste quickmark enda, men så snart jeg får tid skal jeg skrive en artikkel om programmet her.

Foto: Rene Bernal / Unsplash