/ norwegian

Strekkodelesere på mobil test: Glass

Jeg har testet 6 forskjellige strekkodelesere for mobiltelefoner, og jeg skal publisere en test rapport for hver programvare her. Den tredje strekkodeleseren er Glass. Uheldigvis har jeg ikke så mye å basere denne testen på, så om noen der ute hadde noe å tilby ville jeg vært takknemlig. Glass strekkodeleser ser ut til å ha stort potensial. Uheldigvis finnes den verken for 6260 eller N80, så jeg får ikke testet den. Denne programvaren (dersom den er teknisk bra) ville sannsynligvis vært den beste, uheldigvis fungerer den bare på Nokia 3650, 3660, 6600, 6630, 6670, 6680, 7620, 7650, N70, og Siemens SX1. Dersom noen har en av disse telefonene og prøver ut programvaren, vær snill og gi meg tilbakemelding via linken nederst i testen.

Article continues after ad

Ut fra Glass enkoder siden virker det som om dette programmet støtter en hel mengde ting som ande strekkodeskannere ikke støtter. Den kan både enkode QR, datamatrix samt noe de kaller cool datamatrix (som egentlig bare er en litt fancy datamatrix). Den støtter også følgende innhold i en strekkode: Web, SMS, Ring og Kontakt. Men her kommer det fine. Den støtter både vanlig tekst, samt plain og base64 enkodet data med mime type. Dette leder meg til å tro at deres leser støtter slike ting som bilder enkoded i strekkoden. Strekkodene generert kan også leses av de fleste andre strekkode leserne slik som Kaywa og Nokia barcode reader.

Konklusjon

Jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde en telefon hvor jeg kunne teste dette programmet, eller enda bedre at de hadde implementert støtte for flere telefoner. Å bare støtte 10 håndsett er ingenting sammenlignet med de andre strekkodeleserne tilgjengelig.

Dersom du har en telefon som Glass støtter og har lyst å prøve den, bare stikk innom http://activeprint.org/g med din WAP-leser.

Foto: Maxime Le Conte des Floris / Unsplash