/ norwegian

Bokanmeldelse: The Elfstones of Shannara

Høykvalitets fantasy fra perm til perm

Skrevet av Terry Brooks
Skrevet på Engelsk
ISBN 978-0345285546

“The Elfstones of Shannara” er altså den andre boken Terry Brooks skrev i en lang rekke av bøker om Shannara-verdenen og er altså en del av den originale trilogien. Og det må bare sies først som sist at dette er fantastisk lesing. Brooks modnet mye som forfatter etter den første boken om Shannara, og selv om den første boken var bra, kan den ikke måle seg med denne. Dette er rett og slett ordkunst.

Article continues after ad

Historien finner sted 2 generasjoner etter den første boken, og hovedpersonene er nye. Selv om noen av personene fra den første boken fortsatt er med, er det helt klart at arven er overlatt den nye generasjonen. Det er tydelig at Brooks har valgt å gjøre serien som en slags familiehistorie.

Brooks har en egen evne til å skrive historier hvor hver side er minst like spennende som den forrige. Han skriver rett og slett bøker som er umulige å legge fra seg. Karakterene er levende og virkelighetstro, og historiene er rett og slett helt utrolige.

”The Elfstones of Shannara” stiller rett og slett i en klasse for seg når det gjelder fantasy. Enhver person som har den minste interesse av fantasy må lese denne boken minst en gang. Anbefales på det absolutt varmeste.