/ norwegian

Bokanmeldelse: Acorna's Search

En underlig og obskur historie

Skrevet av Anne Mccaffrey & Elizabeth A. Scarborough
Skrevet på Engelsk
ISBN 978-0380818464

"Acorna's Search" er den femte boka i serien om Acorna. Mens Acorna streber for å hjelpe til med å gjennoppbygge hjemplaneten til hennes folk etter det massive angrepet til Khleeviene begynner mystiske ting å hende. Linyaariene som jobber på planetens overflate begynner å forsvinne en etter en. Selv med alle forhåndsregler tatt fortsetter disse mystiske forsvinningene og til slutt forsvinner også Aari, Acornas utvalgte.

Article continues after ad

Acorna blir nå dratt mellom det å hjelpe til med gjennoppbyggingen og jakten på hennes forsvunne kjæreste. Denne jakten drar henne ned til et meget underlig og forhistorisk del av planeten. En mystisk by under jorden.

Denne boken er ikke av de beste i denne serien. Ikke fordi den er dårlig skrevet, men fordi handlingen er så obskur og difus. Gjennom hele andre halvdel av boka sitter man som et spørsmålstegn, og man får heller ikke noe svar. Boka bare slutter uten at noen av spørsmålene er besvart. Dette er en bok man kan sitte og gruble og irritere seg over i lengre tid etter at man har lest den. Den setter virkelig sving på fantasien.

Anbefales likevel.