/ norwegian

Bokanmeldelse: Dragon's Fire

Pern er tilbake

Skrevet av Anne and Todd McCaffrey
Skrevet på Engelsk
ISBN 978-0345480293

Dette er enda en fantastisk bok om drageverdenen Pern fra pennen til McCaffrey. Kvaliteten har virkelig tatt seg opp igjen og er nå på samme høyde som begynnelsen av serien skrevet på 70-tallet. Dette er nok mye takket være at Anne har ønsket hennes sønn Todd velkommen inn. Denne boka er skrevet som et samarbeidsprosjekt mellom de to, og Todd har tydeligvis mye bra å tilføre serien.

Article continues after ad

Boka er delt i to hoveddeler, men historien er sammenhengende, og virkelig en flott historie. Denne gangen er det ikke selve dragerytterne som står i sentrum men snarere mange av de andre personene på Pern. Det er ganske spennende å få et innblikk i et litt annerledes liv på planeten.

Som vanlig er historien i boka puslet sammen med historiene i svært mange av de andre bøkene på en særdeles vellykket måte, selv om det kanskje ikke er gjort like elegant som de første bøkene i serien.

Dette er absolutt en bok jeg kan anbefale og det er ganske tydelig at det kan bli mye mer av denne serien nå som Todd er introdusert. Likevel bør en nok lese en del av de tidligere bøkene for å få full utnyttelse av denne.