/ norwegian

Bokanmeldelse: First Warning: Acorna's Children

bedrøvelig fra McCaffrey

Skrevet av Anne McCaffrey
Skrevet på Engelsk
ISBN 978-0060525392

Acorna’s Children er første boka I en ny serie fra McCaffrey som er en oppfølgeren til hennes serie om Acorna. Serien om Acorna er bra, og McCaffrey burde latt det ligge. Denne oppfølgeren er totalt unødvendig. Boka er platt og kjedelig og burde ikke vært skrevet i utgangspunktet.

Article continues after ad

Det er veldig tydelig at McCaffrey har begynt å skrive bare for å skrive. Hun har mistet gløden. Historien her er verken spennende eller særlig bra skrevet. Boka er full av ”vomfyll”. Hver kan en person nevnes følger det et par setninger om hvem personen er eller hva personen har gjort, selv om disse opplysningene har kommet frem før i boka, gjerne flere ganger.

De fleste personene fra den første serien er også med her, men de har totalt mistet sin glød. De er ikke lenger spennende personer under utvikling, men trivielle personer med svak personlighet. Det er blitt introdusert en rekke nye personer også, men disse er egentlig ikke annet enn svake blåkopier av tidligere personer. Dette er virkelig nedtur, og denne kan godt unngås med mindre man er en ”die hard” fan som må få med seg absolutt alt.