/ norwegian

Ny Nokia PC suite v 6.84 sluppet

I går lanserte Nokia en ny versjon av deres Nokia PC Suite programvare. Den nye 6.84 versjonen gir i tillegg til bedre stabilitet og økt ytelse, tilgang til en helt ny funksjon; muligheten for å synkronisere filer mellom PC og mobil automatisk.

File and folder sync er en del av Sync appletet i PC-Suite (som også brukes for å synkronisere kontakter, kalender, bokmerker, mm). Den lar deg spesifisere en mappe på PCen som vil holdes synkronisert mot en mappe på mobilen din. Dette gir deg muligheten for å enkelt ha tilgang til de samme dokumentene på både mobilen og PCen, i tillegg til å gjøre det enklere å laste opp flere filer på en gang til telefonen.

Article continues after ad

Som du ser av bildet over er de eneste innstillingene hvilken mappe du ønsker å synkronisere, hvilket minne du skal synkronisere til; telefonminne eller minnekort, og en funksjon som lar deg spesifisere maks størrelse på filer som skal synkroniseres.

Synkroniseringen er basert på fil-dato. Nyeste versjon av filen vil alltid vinne.

Forhåpentligvis vil Nokia fortsette å utvikle denne funksjonen, da den har potensial for å bli noe svært bra. Den fungerer fint slik den er, men det er flere ting som kunne gjort funksjonen mye bedre; muligheten for å synkronisere mer enn en mappe, muligheten for å spesifisere avanserte synkroniserings-regler, etc.

Foto: Lewis Ngugi / Unsplash