/ norwegian

Quickmark Symbian 3rd edition sluppet

Quickmark har endelig lansert en Symbian 3rd edition versjon av deres strekkodeleser for kameratelefoner, noe som nå gjør den til den beste strekkodeleseren tilgjengelig på markedet i dag. I mine tidligere tester ville Quickmark vunnet, men ble forbigått av Kaywa da Quickmark ikke var tilgjengelig for 3rd edition telefoner. Dette har endelig endret seg. Følgende bør gi deg god grunn til å skifte til Quickmark: Quickmark strekkodeleser tilbyr mye bedre funksjonalitet enn Kaywa. Du kan enkode mange typer data som Quickmark forstår men ikke Kaywa. Quickmark tilbyr også en svært så bra strekkodeenkoder gratis på deres nettside. Du kan velge å enkode strekkoder i Quickmarks eget format, noe som vanligvis gir deg en mindre og lettere lest strekkode, men som til gjengjeld bare vil fungere med Quickmarks egen skanner. Dersom du vil kan du også velge QR formatet slik at kodene dine blir lesbare med andre strekkodelesere. De fleste skannere (inkludert Kaywa) vil kunne lese QR koder.

Article continues after ad

Quickmark støtter følgende datatyper: Nettside, Telefonoppringing, Bookmerke, Send SMS, Send E-post, Adressebok, vCard, meCard, Tekst, Kryptert tekst, Delvis kryptert tekst, Magisk puslespill og LBS. For mer informasjon om disse formatene, les min tidligere anmeldelse av Quickmark. Delvis kryptert tekst er en nyhet. Den lar deg lagre to tekststrenger, en som vil vises så fort strekkoden skannes, og en som ikke vil vises før du har skrevet inn det korrekte passordet.

Quickmark er også forskjellig fra Kaywa da den gir deg mye mer valg for hva du skal gjøre med dataen etter at du har skannet strekkoden. Brukergrensesnittet er mer intuitivt og mye enklere å bruke. I bunn og grunn gir Quickmark en mye bedre brukeropplevelse sammenlignet med Kaywa og alle andre strekkodelesere for mobiltelefoner jeg har funnet. Den er også helt gratis å bruke. Sist men ikke minst skifter ikke skjermen til panorama på N80 når man bruker Quickmark slik den gjør med Kaywa, noe som gjør programmet enklere å bruke.

Jeg anbefaler alle som har valgt Kaywa som strekkodeleser basert på mine tester til å nå skifte til Quickmark. Du vil få en mye bedre strekkodeopplevelse. Personlig er Quickmark mitt nye personlig valg, selv om jeg fortsatt kommer til å ha Kaywa liggende på telefoner for testing.

For å laste ned gå til nettsiden deres og registrer deg.

Foto: Kristopher Roller / Unsplash